makka moda
Podiart
Online Klub
Közösség
Bemer terápia

Ajándékkártya

szenior ajándékkártya nagymamának, nagypapának, szenioroknak bármilyen alkalomra
felnőtteknek úszásoktatásra, életmódváltást tervezőknek kurzusokra, programokra

Ajándékkártya vásárlás

EGYEDI, SZEMÉLYES, MOTIVÁLÓ…

Sokaknak jelent nagy gondot és hetekig tartó fejtörést a karácsonyi, vagy más neves alkalmakra szóló ajándékok beszerzése és kiválasztása. Hiszen olyan nehéz szeretteink fejével gondolkodni, kitalálni és megtalálni az igazán frappáns és nagy örömet szerző ajándékot. Mit szólnál egy feltölthető, akár fizikailag is létező  ajándékkártyához, vagy azonnal, akár az utolsó pillanatban megvásárolható e-ajándékkártyához, mellyel egészséges időtöltést, énidőt ajándékozhatsz szeretteidnek?

Ajándékkártya ötletek

Ajándékkártyát bármely összegben feltölthetsz, de adunk néhány ötletet a kiválasztott tartalomra:

 • Ajándékkártya nordic walking oktatásra: 4 alkalom nordic walking oktatás 9000.-Ft
  felhasználható 3 hónapig
 • Ajándékkártya szenior torna foglalkozásokra: 10 alkalom 14000.-Ft
  felhasználható 3 hónapig
 • Ajándékkártya nordic walking túrára: 5 alkalommal 5-10 km-es túra péntek délelőttönként 7500.-Ft
  időpontok és helyszínek a Naptárban
 • Ajándékkártya több napos nordic walking kirándulásra – tetszőleges összeggel feltölthető
  időpontok és aktuális kirándulások itt
 • Ajándékkártya testösszetétel-mérésre kiértékeléssel 2 alkalommal – 12000.-Ft
  diéta/életmódváltás kezdetekor és 6-8 héttel később, felhasználható 3 hónapig
 • Ajándékkártya úszásoktatásra – csak akkor, ha tudod, hogy a megajándékozott tervezi hogy megtanul úszni! – 5 000.-Ft – 21.000 Ft
 • Ajándékkártya 1 hetes mozgásprogram – hétfőtől péntekig minden órarendi programunkra egyéni szintfelméréssel (hétfő testösszetétel-mérés, egyéni beszélgetés, kedd szenior torna, szerda nordic walking oktatás vagy túra, csütörtök szenior torna, péntek nordic walking túra) – 12 000.-
 • Ajándékkártya egyedi talpbetét készítésre – 13 000.- Ft
 • Ajándékkártya egyedi talpbetét készítésre talptorna kártyával az otthoni gyakorláshoz – 18 000.- Ft
 • Ajándékkártya, mely bármely célra felhasználható – tetszőleges összeggel feltölthető

Ajándékkártya – bármely összegben

“Bianko” módon is feltölthetőek ajándékkártyáink, amikor nem kapcsolunk hozzá programot, hanem azt a megajándékozott választja ki, a felhasználásról ő dönt. Ez esetben az ajándékkártya értéke szabadon kiválasztható 3000.-Ft feletti összegben. Az ajándékkártya érvényessége 3 hónap, 20000.-Ft felett 6 hónap.

Fizikai kártya vagy e-ajándékkártya

Hogy megkönnyítsük az ajándékozó dolgát, lehetőség van azonnali e-ajándékkártya vagy fizikai ajándékkártya kiváltására. A tartalma ezeknek a szenior ajándékkártyáknak megegyezik, a különbség csak az “adathordozóban” van. A fizikai ajándékkártyát vásárláskor személyesen adjuk át, igény szerint postázzuk, az e-ajándékkártya pedig akár az utolsó pillanatban is kiváltható, hiszen honlapunkon történt bankkártyás fizetés után automatikusan e-mailben küldjük azt el.

Élmény a tárgyak helyett

Karácsonyi bevásárlás, tömeg, tülekedés, idegeskedés és sok idő… Az áruházakat ellepik az emberek, mindenki siet, ideges, gyorsan túl szeretne lenni a feladaton. És kérdéses az eredménye. Hiszen a blúz lehet, hogy kicsi, a bizsu nem az a stílus, amit ő szeret, a háztartási kisgép a polc mélyére kerül, mert nem szeret főzni, vagy már több is sorakozik ebből a fajtából. Tárgyak, melyekre egyáltalán nincs szükségünk, de kaptuk, mert valamit adni kellett… Ha Te is ebben a cipőben jársz, ne hezitálj, válaszd programra szóló ajándékkártyánkat!

Az élményt nem felejted…

Jó ideje vallom, hogy szeretteimet szívesebben lepem meg élménnyel, mint tárgyiasult ajándékkal. S teszem ezt még szívesebben, ha a megajándékozott több lehetőség közül választhatja ki a leginkább őt érdeklő, érintő programot. Ilyenkor sokszor választok ajándékkártyát számukra. Az ajándékkártyák nyújtotta programok élményt, kikapcsolódást adnak, vagy olyan rendezvényen, programon vehet részt a megajándékozott, amit ő maga nem finanszírozna meg.

Ajándékkártya vásárlás

Vásárolj szenior ajándékkártyát, ha nincs ötleted

Előfordul, hogy nem ismerjük annyira a megajándékozottat, esetleg az ízlését, lakását, ruhatárát, hogy biztosan válasszunk megfelelő és örömet szerző ajándékot. Egy modern váza egy klasszikus lakásba? Feltűnő ékszerek egy visszafogottan öltözködőnek? Testápoló szerek egy kozmetikumokat annyira nem használónak? Venni valamit mert az még nincs neki? – lehet hogy nem is vágyik rá!

Vagy ha “már mindene megvan!”

És ott van az az eset, amikor  úgy érezzük, hogy szerettünk már minden szükségeset megvásárolt magának, s nehezen tudunk olyat találni ami még nincs neki. Hiszen rengeteg tárggyal vesszük körül magunkat, sokaknak szerencsére ma már lehetőségük van rá, hogy mindent megvásároljanak, amire vágynak. Idősebb családtagjaink az elmúlt évtizedekben már mindent megvettek, ami szükséges, s ezek nem kopnak – fogynak olyan tempóban, ahogy az alkalmak követik egymást. Akkor még mindig ott az ajándékkártya…

Megadja a választás szabadságát

Egy másik előnye az ajándékkártyának, hogy azokon belül többnyire több lehetőség közül választhat a tulajdonosuk, így az ajándékot kicsit a saját ízlésére formálhatja. Hiszen több programunkra is felhasználható az ajándékkártyánk, nézzük csak:

Kérd szenior sportprogramjainkra

Leginkább, de nem kizárólag szeniorok, idősebbek megajándékozásához ajánljuk az ajándékkártyákat, hiszen programjainkat többnyire az 50 feletti korosztály tagjainak szervezzük. A megajándékozott részt vehet sportprogramjainkon, életmódváltó kurzusainkon, tanácsadáson, tanulhat nordic walkingozni vagy részt vehet rendszeres nordic walking túráinkon, kirándulásainkon, nordic walking oktatáson, három különböző szenior tornánkon, esetleg úszásoktatáson, testösszetétel-mérésen is…

Az ajándékkártya mozgásra ösztönöz

Az ajándékkártyát felhasználhatják eddigi tagjaink is egyszerűen, illetve azok is akik még nem vettek részt programjainkon. Hiszen az ajándékkártyánk használata mozgásra ösztönöz, segít átlendülni a kezdeti nehézségeken. A megajándékozott a lehetőségek közül kiválaszthatja azt a mozgásformát, (akár többet is) mely leginkább megfelel ízlésének, s a programokon folyamatosan, rendszeresen részt vehet. Programjaink a hét minden munkanapján lehetőséget nyújtanak a sportos kikapcsolódásra, ajándékkártyával ez akár már az Újév első napjaiban megkezdhető – megvalósítandó az újévi fogadalmat…

Ajándékkártya vásárlás

Segít az Újévi fogadalmak betartásához

Hát igen, az új év egy új élet kezdetének a lehetősége is. Sokan ilyenkor szeretnék jobbá tenni az életüket, s ilyenkor egyik első gondolatunk, hogy az egészségünket, az életmódunkat kellene megváltoztatni. Többet kellene mozogni… Egy sportos ajándékkártyával ez gyerekjáték!

Ha “új életet” kezd…

Az új élet azonban remélhetőleg túlnyúlik január első hetein és tartós változást hoz az életünkben, egészségünkben. A klubkártya rendszerességre szoktat, s egy idő után már nem érzed nehézségnek a sportolást, csak vidám társas összejövetelként készülsz rá. Kérd a szeretteidtől az ajándékkártyát, vagy már meglévő kártyád feltöltését! Arra is van lehetőség.

A diéta és a fogyás segítésére is kiváló az ajándékkártyánk

Közismert, hogy fogyni mozgás nélkül nem lehet. Válassz kedvednek megfelelő mozgásformát, hogy a mozgás ne csak egy egyszeri fellángolás legyen, hanem életed részévé váljék. Ajándékkártyával ösztönözheted szeretteidet az első lépés megtételére az életmódváltás nehéz folyamatában és annak fenntartásában.

Az élményeket nem vehetik el tőlünk!

Közhely de igaz. Az élményeinket a fejünkben raktározzuk, onnan ki nem törölhető, megmarad. A közösen átélt élményekre szívesen visszaemlékezünk, azokat rendszeresen idézzük. Tölts fel élményraktáradat, hogy legyen mire emlékezni, az ajándékkártya ebben is segít.

Társaságra is lelhet a megajándékozott

Ajándékod utat nyithat egy közösségbe is. Egy összetartó közösségbe, ahol tartós barátságok születhetnek. Ha nem vagy egyedül, az életed szebb lesz. Sajnos így-úgy életünk második felére sokan elmagányosodunk. Elkopnak a korábbi munkatársi kapcsolatok, a család elfoglalt, a szomszéd magára csukja az ajtót, beszélgetni nincs kivel. Ilyenkor ad nagy segítséget egy társaság, közösség, mely a lakóhelyünk közelében szerveződött, s rendszeresen együtt tölti jókedvűen a napjait, mozgással, sportolással.

Ajándékkártya – amivel utazni, kirándulni is lehet

Akik távolabb élnek tőlünk, és a mindennapokban nem lehetnek velünk, gyakran jönnek velünk kirándulni egy vagy több napos nordic walking túráinkra. Itt persze a bot használata nem kötelező,  de azzal könnyebb. A MAKKA Klub honlapon tekintheted meg programjainkat, az előttünk állókat és a korábbiakat egyaránt.

Ajándékozz ajándékkártyát – mert tudod hogy szeret közénk járni

Ha tudod, hogy szüleid, nagyszüleid rendszeresen járnak programjainkra, töltsd fel ajándékkártyáját, klubkártyáját. Lepd meg az általa választott programmal, hidd el, mosolyt fogsz csalni az arcára.

Ha ki akarod robbantani otthonról

Sajnos nem egy nyugdíjasnak telnek a napjai magányosan a négy fal között. Magam is találkoztam olyan hölggyel, aki mielőtt közénk került csak az unokája bölcsibe-oviba hordása és a bevásárlás miatt hagyta el az otthonát, nem áldozott arra, hogy egy kicsit magával is törődjön, feltöltődjön. Manapság heti 2-3 délelőttöt tölt velünk, amikor az unoka iskolában van, barátokra lelt, együtt kirándul velünk. S délutánokat feltöltődve tölti az unoka körüli teendőkkel. Ha a nagyi ajándékkártyát kap szülinapjára, azzal a család csak nyerhet.

Vagy ha még sohasem sportolt

Jó, lehet, hogy nagyi még sosem sportolt, a mozgás nem az ő világa. Azonban neki is szüksége van rá egészsége megőrzése érdekében, ösztönözd erre ajándékkártyával. Klubunkban kifejezetten időseknek kialakított “edzéseink” vannak. Olyan könnyed mozgásformákat is választhat, ami megfelelő azoknak, akik még sosem sportoltak, s fejlődése során már erősebb edzéseket is választhat a későbbiekben, aktuális képességeinek megfelelően.

Szeret sportolni? – Válaszd az Ajándékkártyát!

A sportolást, aktív életmódot kedvelők minden hétköznap délelőtt találnak szenior mozgásformát nálunk, amit az ajándékkártyával igénybe vehetnek. Választhatsz számára egy hetes bérletet is, amit ajándékkártyán átnyújthatsz számára. Ez esetben egy héten át minden nap részt vehet egy szenior sportfoglalkozáson, s a következő héten már a tapasztalatai szerint választva jöhet a neki leginkább megfelelő edzésre.

Szabadban, teremben, vízben

Sportfoglalkozásaink változatosan szerveződnek, úszásoktatás és stílusjavítás (ez persze nem csak szenioroknak!) a vizet kedvelők vagy azzal megbarátkozni vágyók számára ideális. A teremben végzett torna mozgásforma kedvelői heti két alkalommal, 3 különböző szintű csoportban vehetnek részt óráinkon. És persze gondolunk a “csavargás” és a természet kedvelőire is, hiszen hetente kétszer, nyári időszakban heti háromszor megyünk zöldbe, s teszünk kisebb-nagyobb nordic walking túrákat és tartunk oktatást a kezdők számára.

Miért ne próbálnád meg? Szerezz örömet, ajándékozz egészséges, aktív életmódot!

Ajándékkártya vásárlás