Karácsonyi ajándék nagymamának, nagypapának

Hírlevél feliratkozás

  A karácsony előtti időszak nagy-nagy fejtörése: vajon mivel lepjük meg szeretteinket? Mi kerüljön  a fa alá, minek örülne legjobban a nagyi? Az ötven feletti korosztály esetében külön gondot jelenthet, hogy amire szükségük van, nagyrészt már beszerezték. Fölösleges dolgokkal pedig kár meglepni őket, hiszen nem biztos hogy örül még egy kávéfőzőnek, teáskészletnek. Én örömmel ajándékozok ilyenkor élményt, programot, kirándulást, utazást családtagjaimnak, akik szívesen fogadják ezt a fajta meglepetést.

  A napokban azt tapasztalom, hogy mások is gondolnak az ajándékozás ilyen módjára, s egyre másra keresnek telefonon, emailen a “gyerekek”.

  Néhány hete egyik nagymami klubtársunk fiai gyűjtötték össze az ajándékra szánt összeget, s vásároltak belőle ajándékkártyát. Nagyi pedig ennek a kedves és figyelmes ajándéknak hála, januártól szenior tornára jár hozzánk, s tervei szerint még az egyik utazásunkra is velünk tart, jut arra is a gyermekei ajándékából.

  Tegnap karácsonyi ajándékba készítettünk meglepetés ajándékkártyát, ez esetben egy olyan hölgy fog csatlakozni hozzánk, aki eddig nem sportolt, s jövő évi aktív évkezdését támogatta meg a lánya a karácsonyi ajándékkártyával. Hogy melyik programunkra jön, még nem tudom, ezt a megajándékozott fogja eldönteni az ünnepek után, s én kíváncsian várom a találkozást.

  Ma pedig egy anyukával beszéltem, aki meghallotta felnőtt fia óhaját, hogy szeretné tökéletesíteni úszás tudását. A fürge édesanya rögtön a fia távozása után a számítógéphez pattant. Azt nyomozta, vajon hol talál olyan helyen oktatást, ami a fia napirendjébe és útvonalába illeszthető. Így talált meg engem,  az utalvány itt is kiállításra került. Mivel ő vidéken lakik, az utalványt emailen küldöm, hiszen így gyorsabb, a felhasználás azonban az ajándékkártyával megegyező módon történik.

  ajándékkártya
  ajándékkártya karácsonyra, születés- és névnapra

  Öröm számomra, hogy segíthetek egy aktív évkezdésben, az aktív életmód felé vezető úton az első lépések megtételében, az újévi fogadalmak megvalósításában. S minden alkalommal boldogság számomra, amikor fiatalabbal – idősebbel együtt fedezzük fel a mozgás örömét, találjuk meg az egyénileg legmegfelelőbb mozgásformát, a kiinduló állapot figyelembe vételével. Szeretem az óráim után a fáradt, de boldog mosolyt látni az arcokon: De elfáradtam! Milyen jól esett! De jó volt Veletek lenni!

  Bízom benne, hogy az ajándékkártyák segítségével jövőre olyanokkal is együtt mozgunk – gyalogolunk – sportolunk boldogan és vidáman, akik ezt ma még nem is sejtik, erről csak a karácsonyfa körül ülve értesülnek. Várlak Benneteket, kedves ismeretlen ismerőseim!