Ugye folytatjuk?

Hírlevél feliratkozás

  Hogy mit? Hát mindent… 🙂

  Először is a lépésgyűjtögető játékunkat, amit a múlt héten is játszottunk a Facebookon. Akkor együtt több, mint 700 000 lépést tettünk meg, kérlek segíts T is a kis csapatnak, hogy ezen a héten meglegyen az 1 millió lépés Magyarországon 🙂
  A feladat csupán annyi, hogy kimozdulsz és mész, a gyaloglásaidat pedig megpróbálod lépésszámláló órával vagy az okostelefonra letölthető applikációval rögzíteni. Vasárnap este pedig az e heti eredményt a Facebook zárt csoportunkban vagy ha annak nem vagy tagja, itt, erre az emailre válaszolva jelezni.

  Aztán én már megint előbbre tekintek és bízom benne, hogy nem álmodozom. Az újraindulásunkat 2021. május 10-től tervezem. Úgy gondolom, hogy ezen a héten a nordic walkinggal biztos hogy elindulnánk, persze az akkor majd érvényes rendelkezések figyelembe vételével.

  Ha minden jól megy, május végén kezdődik a pályázati támogatású nordic walking programunk, június közepe körül pedig ugyanezen program keretén belül indulnak a nordic walking túrák.

  Ezért most a legfontosabb feladatnak az állóképességünk gatyába rázását tartom, az előttünk álló 5 hétben ebben szeretnék segíteni Nektek, “távoktatással”.
  Az első és legfontosabb, hogy elindulj. Kezdj el gyalogolni!
  A kezdőknek, akik idén még semmit nem sportoltak, azt ajánlom, hogy a héten a 30 000 lépést érjék el. Ha az előttünk álló 6 nappal számolok, ez 5000 lépés naponta, ami lépéshossztól függően alig 3-4 km. Minden kezdet nehéz, de tudom, hogy menni fog, csak indulj neki!!!
  A kicsit élénkebbeknek a heti 60 000 lépést javaslom erre a hétre, az aktívak tűzzék ki a 90-100 000 lépést. A Facebookon múlt héten meghirdettem ezt a játékot, ott 12-en tettük föl az eredményeinket. Szeretettel gratulálok itt is eme 12 társunknak.

  De ez kevés! 182-en vagyunk ebben a csoportban, ugye nem keserítetek el azzal, hogy ez a realitás? Ha ez így van, akkor nekem nincs értelme májusi terveket dédelgetnem meg nyári túrázásokat, mert nem lesz, aki velem tartson.
  Ébresztő! Talpra, indulj el még ma! Ha csak egy háztömbkört, akkor annyit. De menj ki! Várom a híreket felőled is! 🙂

  Személyes találkozásunkig szeretettel ölellek, virtuálisan!

  Kovács Kriszta