SPA & SWIM – Intenzív felnőtt úszásoktatás a Margitszigeten

Szánj rá egy délutánt, ha vidékről érkezel, utazással együtt egy napot! Az úszásoktatás közben az ország egyik legjobb wellness szolgáltatását élvezheted. Töltődj és tanulj – estére a víz nem lesz ellenséged!

Általános információ
Helyszínek, időpontok
Előkészítő feladatok
Bejelentkezés ITT

Ensana Thermal Hotel Health Spa****

Hotel Ensana Wellness

Margitsziget

  • 90-160 cm mély, 27°C

  • ÚJ!!! csütörtök 12-18.00 intenzív

  • 21000 Ft/intenzív

  • kezdőknek, középhaladóknak ideális a 20 méteres medence

BEJELENTKEZÉS

Sokak kérésének engedve új helyszínen indítjuk el intenzív kurzusunkat azok számára, akik gyorsan haladnának, mert vidékről érkeznek s nincs lehetőségük rendszeresen részt venni budapesti felnőtt úszásoktatásokon. Természetesen ez esetben is mindig felhívom a figyelmet az oktatást követő rendszeres gyakorlás szükségességére!

Korábban budai helyszínünkön futó intenzív kurzusunk helyébe lép az Ensana Thermal Hotel****. Ennek wellness részlegét használjuk úszás kurzusainkon évek óta nagy megelégedésünkre. Itt a medence fokozatosan mélyül, 90 cm-től 160 cm-ig. A 20 méteres medencében még a kezdetben bátortalanok is tudnak több mint 10 méter hosszan, biztonságosan úszni, gyakorolni úgy hogy a lábuk leér. Persze én arra törekszem, hogy a tudásunk növekedésével egyre kevésbé legyünk a vízmélységgel elfoglalva… 🙂

Új intenzív kurzusunk 4 óra oktatást foglal magába, ahol az oktatásokat a spa és wellnes szolgáltatások használatával szakítjuk meg, így van lehetőség pihenni, feltöltődni, melegedni a felnőtt úszásoktatás inenzív kurzusának moduljai között.

Az oktatás 5 modulból áll, 2*30 perc és 3*60 perc, szünetekkel. Ezekre a szünetekre leginkább a szellemi kifáradás miatt van szükségetek, hiszen a mozgás elsajátítása folyamatos koncentrációt kíván, melynek fenntartása ennyi ideig képtelenség. És úszóvízben sem lehet ennyi ideig tartózkodni. Hát ezért tartunk szüneteket, amikor a termálfürdő, élménymedencék és a szaunavilág szolgáltatásai, valamint nyáron a napozóterasz és tetőtéri medence külön térítés nélkül igénybe vehetőek.

MODULOK:

  • “buborék – siklás – felállás”
  • levegővétel kartempóval
  • “békaláb” – hatékony lábtempó
  • hátúszás
  • önmentő technikák

Részvételi díj: 21 000.-Ft/kurzus, mely tartalmazza az oktatás díját, a belépőjegyet, az élménymedencék és a szaunavilág szolgáltatások igénybevételét is.

BEJELENTKEZÉS

EZT IS OLVASD EL

Téged is belöktek gyermekkorodban a vízbe? – Így alakul ki a víziszony

víziszony

Mellúszás emelt fejjel – káros az egészségre!
Hogy miért?

mellúszás emelt fejjel