Sokak problémája, hogy jelentős túlsúllyal élnek, szabadulnának, de nem megy. Na figyeljetek, itt a segítség!

Hírlevél feliratkozás

  Kontrollált testsúlycsökkentő program indul!

  Amiért itt közzéteszem ezt a felhívást, annak oka, hogy a MAKKA Szabadidősport egyesület tagjai eredményesen vettek részt a szervezet egy hasonló programjába, ezért Nektek is jó szívvel ajánlom ezt az ingyenes, szerteágazó egészségügyi segítséget is nyújtó programot:

  Kedves Érdeklődők!
  A Magyar Elhízástudományi Társaság “Lépjünk az egészséges életévekért!” mintaprogramja keretében a Szent Ferenc Kórházzal együttműködésben orvosi kontroll mellett végzett, életmódváltáson alapuló díjmentes 3 hónapos testsúlyprogramra limitált létszámban
  súlytöbblettel rendelkező felnőtt személyek jelentkezését várjuk.
  A program elején és végén laboratóriumi és szakorvosi vizsgálatokat végzünk, a testtömeg és testösszetétel változását folyamatosan követjük. A program elején személyre szóló egyéni táplálkozási ajánlást adunk. A fizikai aktivitási formákat személyre szabottan javasoljuk, a helyes mozgásformákat, továbbá a gyaloglást és Nordic Walking botok használatát oktatjuk. Szervezett formában kezdetben csoportos mozgásprogramunkban, későbbiekben egyénileg is végezhető a napi javasolt mozgásmennyiség. A megtett lépésszám és járástávolság mérésére szolgáló fizikai aktivitásmérő, lépésszámláló órát adunk ki állandó használatra, amely alapján a mért eredményeket rögzítjük.
  Jelentkezni lehet e-mailben a met(kukac)elhizastudomany(pont)hu e-mailen a név, telefonszám, testtömeg és testmagasság megadásával.

  A program már zajlik, folyamatosan lehet becsatlakozni a szabad helyek függvényében.

  Dr. Halmy Eszter
  a Magyar Elhízástudományi Társaság ügyvezető elnöke

  EZT IS OLVASD EL

  30 tipp a sikeres életmód-váltáshoz

  fogyás

  Inbody testösszetétel-mérés a fogyás elősegítésére

  inbody-testosszetetel-meres

  SPA&WALKING DAY – az életmódváltás első lépése