makka moda
Podiart
Online Klub
Közösség
Bemer terápia

Nordic walking – online

Többek kérésére állítottam össze az online nordic walking oktatás anyagot. Azoknak nyújt segítséget a helyes nordic walking technika elsajátításához, akik közelében nincs nordic walking oktató vagy elfoglaltságuk miatt nem tudnak személyesen részt venni az oktatáson.

nordic walking túrák
nordic walking oktatás
nordic walking botok készleten
oktatás kártyák, online oktatás
 • Távoktatás neve: Nordic walking oktatás

 • Távoktatás módja: ONLINE vagy KÁRTYA ajándék videóval

 • Letöltés: Hexfit ingyenesen letölthető applikációval (online)

 • Ár: 5000.-Ft

A nordic walking oktatási anyagból megismerheted

 • a megfelelő nordic walking bot paramétereit
 • a diagonál lépés technikáját
 • a 2:1 lépés technikáját
 • a 3:1 lépés technikáját
 • hogy melyik technikának mi az előnye és mikor használjuk azokat
 • botok segítségével végzett nordic walking stretching gyakorlataimat
MEGRENDELEM

KINEK AJÁNLOM:

 • Azoknak akik már részt vettek korábban oktatáson, meglévő tudásuk felfrissítéséhez

 • akiknek a lakóhelyén nincs nordic walking oktatás

 • akiknek a munkaidő beosztása nem teszi lehetővé az oktatáson való személyes részvételt

 • akik már botot vettek és úgy gondolják, a nordic walking technikát nem kell tanulni

nordic walking kártyák

Nordic walking  – oktatással vagy nélküle?

Alapvetően két csoportra bontható a nordic walkingozók köre: a társaság egyik fele oktatótól sajátította el jól-rosszul a nordic walking technika apró részleteit. A másik csoport tagjai nem vettek részt oktatáson, a megvásárolt botokat megragadva útra keltek. A különbség szemmel láthatóm, az egészségünkre gyakorolt hatása nagyon eltérő.

A nordic walking technikát tanulni kell

Jártamban-keltemben rendszeresen találkozom nordic walkingozókkal – nagy-nagy örömömre. A környékünkön lakók többségét én tanítottam meg a nordic walking botok helyes használatára, természetesen nem mindenkit. Így aztán ha nordikos sporttárssal találkozunk, már messziről kémlelem az illetőt: vajon ismerem-e? Az én tanítványom az? Először a mozgás az amit észreveszek, felismerek, s csak utána veszem észre a talán ismerős arcot. A nordikos mozgás azonban már remek szűrő, az illető nordic walking technikája alapján már majdnem biztosra meg tudom állapítani, hogy én tanítottam-e vagy sem. Jobban mondva: hogy tanult nordic walkingozni vagy csak megy… Akik nem vettek részt az oktatáson, sosem használják helyesen a botokat. A nordic walking technikát bizony tanulni kell.

ONLINE nordic walking oktatás

Többen az ország legtávolabbi részéből is vonatra pattannak vagy autóba ülnek, hogy eljöjjenek hozzám, vagy más oktatóhoz nordic walkingot tanulni. Nagy öröm ez mindig számomra, de sajnálom is azt, aki ilyen nehézségek árán ismerkedik csak meg a technikával. Értetek, nektek készült ez az anyag. S Neked, ha nem szeretnél részt venni az oktatáson, de már régóta botozol. Nézd meg az anyagot, hogy vajon ugyanezt a technikát gyakorlod-e Te is! S ajánlom ONLINE nordic walking anyagunkat annak a hölgynek is, aki a minap telefonon szerette volna egyeztetni velem a  technika legapróbb részleteit.

Nordic walking a HEXFIT applikáció segítségével

hexfitRégóta használom megelégedéssel a HEXFIT applikációt, távoktatások esetében nagy segítség, de sokszor egyéni tornasorokat vagy saját óravázlataimat is ennek segítségével készítem. Az applikáció okostelefonokra ingyenesen letölthető. A letöltéshez színes képekkel illusztrált segítséget küldök az ONLINE oktatási anyagok megrendelői számára. Az applikáció segítségével a terepen lépésről lépésre ismerheted meg a technikát, mintha ott állnék melletted.

Nordic walking oktatási kártyák – ha még nem használsz okostelefont

nordic walking oktató kártyák

Oktatási anyagomat papír formában, nordic walking oktatási kártyákon is megrendelheted. Ezt azoknak ajánlom, akiknek még nem otthonos az internet világa. A kártyák kényelmesen elférnek a zsebedben, bármikor előhúzhatod azokat, ha megakadsz. Jó ajándékötlet olyan ismerősödnek, aki vásárolt már nordic walking botot, de még nem ment el oktatásra vagy még csak tervezi, hogy megismerkedjen a nordic walkinggal.

Árak

ONLINE nordic walking oktatás (applikációval) vagy oktató kártyákon: 5000 Ft

MEGRENDELEM

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK…

pulzusmérés

Nordic walking, mert a botokkal csavarogni is lehet

nordic walking gimnasztika

Pulzusszám, sportolás pulzusmérő órával

talpbetét sportolóknak

A nordic walking élettani előnyei

nordic walking élettani előnyei

Nordic walking ideális öltözetben

nordic walking bot