makka moda
Podiart
Online Klub
Közösség
Bemer terápia

Úszás előkészítő feladatsor felnőtteknek online

Elkészült az első vizes gyakorlatsorom, melyből a személyes jelenlétem nélkül is megtanulhatjátok azokat a fontos és alapvető tudnivalókat, amit a kezdőknek én is elsőként szoktam megtanítani. Ebből kicsit megismerhetitek az oktatási tematikámat is és bátorságot meríthettek az úszástanulás megkezdéséhez.

Általános információ
Helyszínek, időpontok
Előkészítő feladatok
Bejelentkezés ITT
  • Úszás előkészítő feladatsor felnőtteknek

  • Letöltés: Hexfit ingyenesen letölthető applikációval

  • 5000.-Ft

MEGRENDELÉS

Fej a vízben, buborék!

Ez az amitől legjobban tart minden úszni készülő, pedig ennek az elsajátítása igazán nem ördöngösség, ha tudod, hogy mit kell csinálni. Az online feladatsorban lépésről lépésre leírom, hogy mit tegyél. Ha ezt betartod, nem lesz kellemetlen élmény a fejed vízbe hajtása, s ezzel lehetővé teszed a későbbi vízbiztos és gerincbarát úszás elsajátítását. A szöveget fényképek és rövid videofelvételek is kiegészítik. Ezt a feladatsort akár otthon a fürdőszobában is megtanulhatod, de természetesen medencében élvezetesebb. 🙂

Lebegés

Ezt természetesen emelt fejjel nem tudod végrehajtani, de ha ide eljutsz, már túl vagy a fej vízbehajtásának problémáján, igaz? A lebegés elsajátítása szükséges a helyes vízfekvés kialakításához, mely a könnyed úszás alapfeltétele.

Felállás

No jó, idáig már eljutottunk, de hogyan kecmeregjek talpra? A vízbiztonsághoz nélkülözhetetlen, hogy tudd a függőleges és vízszintes testhelyzeteket váltani, a feladatsornak ez lesz a következő része. S ha már ez 10-ből 10-szer jól csinálod, tovább léphetsz a siklásra.

A siklás

már majdnem úszás, hiszen fenn vagy a víz tetején és előre haladsz. Idáig eljutni nem is tart sokáig ONLINE anyagom segítségével.

Figyelmeztetés

Az online tananyag nem helyettesíti a szakképzett úszásoktatóval való tanfolyamot csak előkészíti azt.
Az  online tananyag feladatai csak kellő körültekintéssel, max. kb 100 cm-es vízmélységben és segítő jelenlétével végezhetőek.
Az  online tananyag egyes feladatairól csak akkor szabad továbblépni, ha annak végrehajtása már hibátlan, tökéletes.
Az  online tananyag feladatai csak saját felelősségre végezhetők, azok kivitelezéséért az anyag összeállítója felelősséget nem vállal.